Skip to main content

Stock Update: Pink Daisy Organic & Stay Dry Menstrual Pad is back

Salam semua,
Di atas permintaan yang memberangsangkan terhadap produk ini, kami di SentuhanBayu.biz telah pun menambah stok-stok pad kain ini. Kami juga membawa prints terkini -Monster. Sangat kiut !

Untuk yang tak pernah tau kewujudan cloth pad ni, penggunaannya sama saja dengan cara guna disposable pads yang selalu anda guna tu. cuma bezanya:
1- boleh dicuci & di pakai semula
2- jauh lebih selesa kerana diperbuat drpd fabrik organic & fabrik berkualiti yg amat selesa
3- tidak bau yg kurang selesa
4-tiada bahan kimia yang boleh menyebabkan kanser dan sebagainya. Jauh lebih selamat
5- dijamin berkualiti & dibuat di USA


Boleh cuci mata dgn gambar-gambar di bawah

Untuk pembelian, silalah ke website kami www.Sentuhanbayu.biz . Jika perlukan bantuan , boleh lah email sentuhanbayu@gmail.com atau SMS / What'sApp / Viber +60122010911


Popular posts from this blog

Instant and Pinless Shawl from Bokitta

These prints are on their way to Malaysia. All are in Maxi version which could cover chest area & solat ready.
 To book yours today, pls email us sentuhanbayu@gmail.com. Stock id limited so first come first serve basis. Price is RM99 inclusive shipping for Malaysia address. 
1- Pink Paisley 


2- Scattered Flower Abstract
3- Spring Colors
4- Water Painting

List of Government Hospital in Kuala Lumpur

Hospital Kuala Lumpur
Jalan Pahang
50586 Kuala Lumpur
Tel: 03-2615-5555
Fax: 03-2691-1681
http://www.hkl.gov.my/

Produk Baru Di SentuhanBayu : ClearBlue Digital Pregnancy Test Kit

Kami di SentuhanBayu berbangga untuk memperkenalkan produk baru di kedai online kami.
ClearBlue Digital Pregnancy Test.

Produk ini adalah yang tercanggih di pasaran dimana ia bukan sahaja memberitahu yang anda telah mengandung, tetapi beritahu anda umur kandungan anda juga. Menarik, kan?
Pstt, even Fasha Sanda pun guna ni tau ^_^


Untuk Pembelian, Sila KLIK SINI
Penghantaran ke suluruh Malaysia dengan harga RM8 untuk Semenanjung & RM12 ke Sabah, Sarawak