Skip to main content

BumGenius All-In-One Elemental

Salam mommies semua,
Posting kali ni Lily nak ajak mommies tengok dengan lebih dekat cloth diaper jenis AIO dari BumGenius.

BumGenius keluarkan 2 jenis AIO sebenarnya. Yang pertama - BG Elemental & yang kedua - FreeTime. ^_^

Bumgenius Elemental ni dibuat daripada organic cotton. Boleh lihat gambar dibawah. Jadi tak perlu risau detergent build up & sesuai utk baby berkulit sensitif.

Since semua berjahit jadi seketul, mommies tak perlu susah2 nak keluar atau masukkan insert. Memudahkan kerja ^_^.

Jika mommies nak baby rasa kering, hanya lapiskan dengan flushable liner. Dan untuk penggunaan waktu malam, selitkan saja 1 keping Hemp Babies Hemp insert ( nama saja insert tapi hanya kain hemp nipis sekeping. Boleh juga dipanggil sbg booster)

Mudah sajakan?

|SentuhanBayu sedang buka Pre Orders untuk Bumgenius Elemental. Tarikh tutup 15 Dec. Barang dijangka sampai 7th Jan . Non Refundable deposit 50% drpd total order. Sila email SentuhanBayu@gmail.com untuk pembelian.|








Popular posts from this blog

Instant and Pinless Shawl from Bokitta

These prints are on their way to Malaysia. All are in Maxi version which could cover chest area & solat ready.
 To book yours today, pls email us sentuhanbayu@gmail.com. Stock id limited so first come first serve basis. Price is RM99 inclusive shipping for Malaysia address. 
1- Pink Paisley 


2- Scattered Flower Abstract
3- Spring Colors
4- Water Painting

List of Government Hospital in Kuala Lumpur

Hospital Kuala Lumpur
Jalan Pahang
50586 Kuala Lumpur
Tel: 03-2615-5555
Fax: 03-2691-1681
http://www.hkl.gov.my/

Produk Baru Di SentuhanBayu : ClearBlue Digital Pregnancy Test Kit

Kami di SentuhanBayu berbangga untuk memperkenalkan produk baru di kedai online kami.
ClearBlue Digital Pregnancy Test.

Produk ini adalah yang tercanggih di pasaran dimana ia bukan sahaja memberitahu yang anda telah mengandung, tetapi beritahu anda umur kandungan anda juga. Menarik, kan?
Pstt, even Fasha Sanda pun guna ni tau ^_^


Untuk Pembelian, Sila KLIK SINI
Penghantaran ke suluruh Malaysia dengan harga RM8 untuk Semenanjung & RM12 ke Sabah, Sarawak