Sunday, October 28, 2012

Cloth diaper untuk newborn - beli atau sewa ?

Posting kali ni, kita jenguk pula servis terkini untuk ibu bapa yang ingin mencuba cloth diaper dengan cara yang mu rah & jimat. Servis sewaan newborn cloth diaper ni adalah yang pertama di Malaysia & di perkenalkan oleh SentuhanBayu.biz

Apa kelebihan menyewa?
- tak perlu fikir cloth diaper itu sesuai atau tak untuk bayi anda
- tak perlu fikir berapa banyak nak beli untuk newborn
- tak perlu fikir apa yang perlu dibuat kepada cloth diaper yang bayi anda sudah tak muat. Anda hanya perlu pulangkan kepada kami.
- tak perlu pening kepala kerana kami sediakan AIO diaper. Dah memang works macam disposable diaper.
- tak perlu rasa geli & jijik, sebab kami dah bersihkan & disinfect sebelum hantar kepada pelanggan kami. Semuanya masih cun.
- jauh lebih jimat berbanding dengan membeli sendiri newborn cloth diaper. Hanya RM 150 sewa + RM150 refundable deposit, anda dapat newborn cloth diaper jenama dari USA ( bukan yang cikai2 ya- Lil Joey by Rumparooz) 12 keping, 1 wetbag jenama dari US (Blueberry) dan 3 Bumgenius detergents sample. Bila sudah tamat tempoh, kami pulangkan semula deposit anda RM150 plus anda dapat RM10 Gift Cert untuk anda buat pembelian. Menarikkan? Semua ni untuk 12 minggu
- berganda-ganda lebih murah berbanding dengan anda membeli pampers pakai buang. Tak percaya, anda boleh kira sendiri.

Cuba lihat gambar ni. Cantik , bersih dan gebu kan?

Nak book 1 atau 2 slot untuk bayi anda? Email kami (sentuhanbayu@gmail.com) atau terus saja buat pembelian slot di www.SentuhanBayu.biz. Harap maklum yang kami tidak dapat menjanjikan slot untuk anda jika tiada pembelian slot dibuat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails