Monday, February 27, 2012

Ada Freetime tak?

^_^ Haaa ini cloth diaper untuk ibu2 yang mahukan lebih masa.
Mari kita tengok dengan lebih dekat lagi.

Apa yang saya suka tentang design BumGenius Free Time adalah:
- ada stay dry liner. Jadi montot baby kering.
- AIO yang sangat innovatif. Cuba lihat gambar di bawah. Insertnya sebenar ya tebal, tetapi 2 lapis dijahit dalam bentuk flap di depan & dibelakang. Nampak body kat tengah2 tu putih jugakkan? Kat belakang tu juga ada satu lagi lapisan insert. Jadi, lebih serapan tp pada masa sama, cepat nak kering ^_^.
- Tak payah lagi dah habiskan masa masukkan insert.
- Diaper ni jenis one size, so boleh muat smpi baby potty train.
- ada versi velcro & snap.
- Utk pakai malam? Hmm tiada masalah juga. Hanya tambahkan Hemp insert dari BumGenius juga dgn selitka hemp insert tu dibawah flap td. Mudah kan?

Untuk mendapat harga istimewa, sila layari SentuhanBayu. Biz Jumaat ini , Click Daily Deals. Siapa cepat dia dapat. Harga tawaran hanya untuk 5 unit pertama sahaja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails