Skip to main content

Ada Freetime tak?

^_^ Haaa ini cloth diaper untuk ibu2 yang mahukan lebih masa.
Mari kita tengok dengan lebih dekat lagi.

Apa yang saya suka tentang design BumGenius Free Time adalah:
- ada stay dry liner. Jadi montot baby kering.
- AIO yang sangat innovatif. Cuba lihat gambar di bawah. Insertnya sebenar ya tebal, tetapi 2 lapis dijahit dalam bentuk flap di depan & dibelakang. Nampak body kat tengah2 tu putih jugakkan? Kat belakang tu juga ada satu lagi lapisan insert. Jadi, lebih serapan tp pada masa sama, cepat nak kering ^_^.
- Tak payah lagi dah habiskan masa masukkan insert.
- Diaper ni jenis one size, so boleh muat smpi baby potty train.
- ada versi velcro & snap.
- Utk pakai malam? Hmm tiada masalah juga. Hanya tambahkan Hemp insert dari BumGenius juga dgn selitka hemp insert tu dibawah flap td. Mudah kan?

Untuk mendapat harga istimewa, sila layari SentuhanBayu. Biz Jumaat ini , Click Daily Deals. Siapa cepat dia dapat. Harga tawaran hanya untuk 5 unit pertama sahaja.

Popular posts from this blog

Salam Ramadhan dari SentuhanBayu.biz

Kami di SentuhanBayu.biz ingin mengucapkan Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa kepada semua pelanggan muslim kami. Semoga kita mendapat keberkatan dariNya. ^_^

Claim your Shopee Voucher in March 2019

Are you eyeing for that Special Edition Cloth Diaper?
Here's your chance to save.
Claim your Shopee voucher& spend it on our Shopee Store

https://shopee.com.my/sentuhanbayu.biz


Horror at my daughter's kindie - part 1 : The Roslan Incident

I'm extremely disappointed by the experience i went thru today with the Genius Aulad Kota Damansara transport service provider. I have the impression that they are the best all this while & boy i was wrong. I was shocked that the complaint of level of service they've provided me, I'm being dismissed as disrespectful & was told that the are much happier for not having me as a customer. MasyaAllah. Makes me wonder who is the customer here. No word of apology from them & they actually threatened my daughters nursery teacher. Oh dear, what have i got myself into.
            Thankfully, GA Center Manager apologize of what had happened. I'd like her to be aware of what kind of service that Encik Roslan has given me when he is under stress.


Let's see what i went thru today, shall we?

1. Its 12 pm. First Mr A called & said he's already at my house to pick my daughter up in which i responded that the have to pick her at her nursery (which is 5 mins awa…