Skip to main content

Ada Freetime tak?

^_^ Haaa ini cloth diaper untuk ibu2 yang mahukan lebih masa.
Mari kita tengok dengan lebih dekat lagi.

Apa yang saya suka tentang design BumGenius Free Time adalah:
- ada stay dry liner. Jadi montot baby kering.
- AIO yang sangat innovatif. Cuba lihat gambar di bawah. Insertnya sebenar ya tebal, tetapi 2 lapis dijahit dalam bentuk flap di depan & dibelakang. Nampak body kat tengah2 tu putih jugakkan? Kat belakang tu juga ada satu lagi lapisan insert. Jadi, lebih serapan tp pada masa sama, cepat nak kering ^_^.
- Tak payah lagi dah habiskan masa masukkan insert.
- Diaper ni jenis one size, so boleh muat smpi baby potty train.
- ada versi velcro & snap.
- Utk pakai malam? Hmm tiada masalah juga. Hanya tambahkan Hemp insert dari BumGenius juga dgn selitka hemp insert tu dibawah flap td. Mudah kan?

Untuk mendapat harga istimewa, sila layari SentuhanBayu. Biz Jumaat ini , Click Daily Deals. Siapa cepat dia dapat. Harga tawaran hanya untuk 5 unit pertama sahaja.

Popular posts from this blog

Instant and Pinless Shawl from Bokitta

These prints are on their way to Malaysia. All are in Maxi version which could cover chest area & solat ready.
 To book yours today, pls email us sentuhanbayu@gmail.com. Stock id limited so first come first serve basis. Price is RM99 inclusive shipping for Malaysia address. 
1- Pink Paisley 


2- Scattered Flower Abstract
3- Spring Colors
4- Water Painting

List of Government Hospital in Kuala Lumpur

Hospital Kuala Lumpur
Jalan Pahang
50586 Kuala Lumpur
Tel: 03-2615-5555
Fax: 03-2691-1681
http://www.hkl.gov.my/

Produk Baru Di SentuhanBayu : ClearBlue Digital Pregnancy Test Kit

Kami di SentuhanBayu berbangga untuk memperkenalkan produk baru di kedai online kami.
ClearBlue Digital Pregnancy Test.

Produk ini adalah yang tercanggih di pasaran dimana ia bukan sahaja memberitahu yang anda telah mengandung, tetapi beritahu anda umur kandungan anda juga. Menarik, kan?
Pstt, even Fasha Sanda pun guna ni tau ^_^


Untuk Pembelian, Sila KLIK SINI
Penghantaran ke suluruh Malaysia dengan harga RM8 untuk Semenanjung & RM12 ke Sabah, Sarawak