Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Ada Freetime tak?

^_^ Haaa ini cloth diaper untuk ibu2 yang mahukan lebih masa.
Mari kita tengok dengan lebih dekat lagi.

Apa yang saya suka tentang design BumGenius Free Time adalah:
- ada stay dry liner. Jadi montot baby kering.
- AIO yang sangat innovatif. Cuba lihat gambar di bawah. Insertnya sebenar ya tebal, tetapi 2 lapis dijahit dalam bentuk flap di depan & dibelakang. Nampak body kat tengah2 tu putih jugakkan? Kat belakang tu juga ada satu lagi lapisan insert. Jadi, lebih serapan tp pada masa sama, cepat nak kering ^_^.
- Tak payah lagi dah habiskan masa masukkan insert.
- Diaper ni jenis one size, so boleh muat smpi baby potty train.
- ada versi velcro & snap.
- Utk pakai malam? Hmm tiada masalah juga. Hanya tambahkan Hemp insert dari BumGenius juga dgn selitka hemp insert tu dibawah flap td. Mudah kan?

Untuk mendapat harga istimewa, sila layari SentuhanBayu. Biz Jumaat ini , Click Daily Deals. Siapa cepat dia dapat. Harga tawaran hanya untuk 5 unit pertama sahaja.

Handmade Cloth Wipes at SentuhanBayu.biz

SentuhanBayu is adding new Cloth Wipes in the Lily Made category. ^_^ yes, I made those cloth wipes. This also means that all these cute prints are very limited (4 sets each prints) and the material is exclusively chosen by the fussy me.

It is now on a promo price of RM32.99 per set & each sets contains 6 washable cloth wipes. Size is at approximate 6 by 6 inches.

To purchase, pls visit our online shop www.SentuhanBayu.biz

Give the elder child a break - By Ruth Liew

It may be disheartening for the older kid to always be asked to give in to his sibling.ARE you treating your elder child unfairly to protect the younger one? I remember my parents telling me that I, as the eldest of three children, should be a good role model to my siblings.
Like many an eldest child, I was expected to take on more responsibilities with the arrival of each new sibling.My grandmother would punish me harshly when my sister and I fought. She would take her side because my sister would be the first to cry when approached.I was often told: “You are the eldest sister. You must give in to your younger siblings.”

Hindari sambut Hari Kekasih oleh DR. AMINUDIN MANSOR

SECARA umumnya, budaya adalah apa yang kita lakukan dan amalkan dalam kehidupan seharian. Budaya Melayu-Islam adalah berpaksikan ajaran Islam yang luhur dan murni. Oleh itu, pemahaman tentang budaya sangat penting kepada golongan remaja pada hari ini. Budaya ikut-ikutan tidak memberi manfaat, malah boleh memesongkan akidah kita.Sebagai contoh, hari ini iaitu 14 Februari, ada sambutan Hari Kekasih atau lebih dikenali sebagai Hari Valentine yang mula dihebohkan melalui media massa.

When to talk to the kids about sex? - By SHAMALA VELU

Parents and children always have many interesting conversations but perhaps the most important one is on "the birds and the bees."At some point, children who are intrigued by cooing babies will surely ask the question, "Where do babies come from?"Rather than looking surprised, it's best for parents to be prepared with some practical answers. While many have different views on when they should broach the subject of puberty and sex with their children, everyone agrees that kids need to be taught. Some children may be extremely mature and want to have a grownup conversation before they are eight while some 13-year-olds are still not ready.

Have you checked SentuhanBayu blog today?

Hi Mommies,
We have just posted our Friday Deal for today.
It's RM10 Off for Flip Disposables Diaper.
This deal is a 24 hours deal. Therefore, 1st come served basis, ya.








Dah tengok email anda? Have you checked your email?

Salam mommies,
Hari ni sentuhanbayu ada hantar newsletter. Sila check email memasing ya. Kalau tak de kat inbox tu, maybe dah termasuk ke spam.

Ada special offer hanya utk newsletter subscriber. Anda dpt special discount 50% utk cloth diaper tertentu.
Untuk makluman, simplex, flip disposables, Bumgenius & Econobum dah restock. Sesapa yang berminat nak try sabun BumGenius, boleh lah beli sample pack yang ada di kedai online kami.


Hello Mommies,
We sent a newsletter today containing a special 50% discount code. Do add sentuhanbayu@gmail.com in your contact list to avoid our mail being sent to your spam box.
We have also restocked our hot selling items - Simplex, Flip Disposables , BumGenius & Econonobum. For those who'd like to try BumGenius Detergents, you may purchase a sample pack available at our online store.