Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

Alamak! Cloth Diaper ni cepat betul la hancing

Salam Jumaat untuk Ibu-Ibu semua.
OK, kali ni saya nak bercerita sikit pasal CD hancing. Ini antara masalah yang sering terjadik. Dan pada yang baru berkecimpung menCDkan anak, akan mula rasa ragu-ragu nak teruskan berCD. Al maklumlah, yang ngutuk kat keliling tu ramai kan?

Tapi, jangan risau & pening kepala. CD cepat hancing tu terjadik sebab dah ada detergent build up. Selalu cepat terjadik pada yang guna microfibre insert. Kenapa ya? Sebab microfibre insert ni fiber sintetik, bukannya organik macam kapas, hemp etc.

TGIF - Special Feature at SentuhanBayu.biz

Today Deals is ON!
Check Out the new Simplex AIO. Visit our shop http://www.sentuhanbayu.biz/ today. The deals price valid for only 12 hours



























































JingKlong! JingKlong! New Auction at SentuhanBayu Facebook Page

How to bid :...

** Just put a comment " I Bid For RMXX ". Your bid will be based on your Facebook ID.
** Bidding increment is at RM1. Sorry Ladies, no more 1 cents bidding ^_^
** Tag yourself to the bidding photo in Facebook
** Take note that this is new item & still in its original packaging.
** You may need to create Facebook ID (if you don't have one) & "Like" SentuhanBayu Page prior to bidding. SentuhanBayu page : http://www.facebook.com/SentuhanBayu


T&C:
** Only for serious bidders residing in Malaysia.
** Bidding increment is at RM1. Sorry Ladies, no more 1 cents bidding ^_^
** Tag yourself to the bidding photo in Facebook.
** Bidding price does not include shipping. Shipping rate @ RM8 (WM) & RM12 (EM)
** Winning bidder expected to pay within 48 hours after the bidding closed.
** Bidding Closed on Nov 27th - at 11.55 pm



What you are bidding for? HAPPY HEINYS ONE SIZE FIT ALL in OWL (Snaps)





Cloth Diapering Definitions and Terms for Cloth Diapers and Cloth Diaper Accessories

Choosing cloth diapers is much easier with a clear understanding of the cloth diapers and cloth diaper accessories on the market. As the market is constantly improving on itself, with manufacturers and Work-At-Home-Moms (WAHMs) launching new cloth diaper products frequently, we will update these cloth diapering definitions; feel free to bookmark this page for future reference.

The following list is arranged alphabetically.

ALL-IN-ONE DIAPERS (AIOs) - All-In-One Diapers, also seen written as AIOs, are the style of cloth diapers most similar to a disposable diaper. Often purchased by those caregivers seeking absolute convenience, or parents of babies and toddlers in da

Bermula dengan Cloth Diaper Murah di SentuhanBayu.biz

Untuk pembelian - Klik Sini

































Gandakan penjimatan dalam ber cloth diaper dengan SentuhanBayu.biz

** Berhubung dengan SentuhanBayu & dapatkan wang !


1) Facebook - Jadi peminat kami SentuhanBayu dengan 'Like' Page kami dan anda dapat sebanyak 20 point


2) Twitter - 'Follow' kami di twitter dan dapatkan 20 point lagi
3) Mailing List - Sertai newsletter kami & dapat 20 point
4) Tulis product review di SentuhanBayu.biz & dapat lagi 20 point untuk setiap product review. Lebih banyak anda tulis, lebih banyak point yang anda dapat.
Setelah anda menyertai kami di Facebook, twitter & tulis product review, Sila hubungi kami di SentuhanBayu@gmail.com & maklumkan.
Untuk mempercepat prosess, sila sertakan username anda untuk Twitter & username untuk Facebook.





Kami akan masukkan point anda dalam masa 7 hari kerja



Ingin menambahkan lagi pendapatan? Sertai program Affiliate kami.


New! Pink Daisy Cloth Pad at Sentuhanbayu.biz

Just arrived in Malaysia. Stay dry Cloth pad by Pink Daisy.


- Posted from my IPhone

Free Shipping Coupon at SentuhanBayu.biz

Cloth Diaper with Free Shipping


Free Shipping Coupon - 'FREESHIP11'

Simply key in this coupon upon checkout & get free shipping for any order amount within Malaysia.
Valid till 30th November. Don't know how to use the coupon? Contact us Sentuhanbayu@gmail.com & we'll help you with your order.


Kupon Penghantaran Percuma - 'FREESHIP11'
Hanya masukkan kod ini semasa checkout & anda dapat caj penghantaran percuma untuk alamat di Malaysia.
Sah sehingga 30 November. Lebih suka berinteraksi dengan kami? Hubungi SentuhanBayu@gmail.com & kami sedia membantu anda.

SentuhanBayu.biz is temporary down

I regret to inform SB customers that our site SentuhanBayu.biz is down for Upgrade Maintenance. For the mean time, any purchase, request, preorders etc should be directed to SentuhanBayu@gmail.com.