Skip to main content

Kenali Raw Silk Liner

Inilah rupa raw silk liner yang ada di SentuhanBayu. Di buat oleh Cotton Babies, jad tak perlu risau tentang qualitynya. Memang mahal sket tapi berbaloi. Boleh didapati di SentuhanBayu.biz.



Bagusnya guna Raw Silk Liner ialah dia sgt sesuai di guna utk :-
1) baby kulit yg super sensitif, & tak tahan dengan microfleece atau suede cloth. Simple solution. Tak yah nak buang cloth diapers comel2 yg dah dibeli tu .
2) kulit baby tengah ada rash & perlu sapukan ubat kat kulit.
3) prevent naik rash yg disebabkan kulat.
4) lapikkan di CD ketika baby tangah makan ubat antibiotik. Sebabnya, pada masa ni pH kencing lari sikit & memang senang naik rash kalau pakai diapers. Tak kesah la diapers kain ke diapers pakai buang.

Cara guna sama saja mcm guna reusable liner yg lain. Cuma kena ingat , cuci dulu sebelum guna, ya.
Since fabric ni tak boleh guna ngan ganas, manufacturer cadangkan cara cucian hanya cucian tangan. Hmmm, tapi saya pun malas juga nak asing2kan , so saya masukkan jer dalam laundry net. (macam kita cuci bra tu).
Mudahkan?

Popular posts from this blog

Instant and Pinless Shawl from Bokitta

These prints are on their way to Malaysia. All are in Maxi version which could cover chest area & solat ready.
 To book yours today, pls email us sentuhanbayu@gmail.com. Stock id limited so first come first serve basis. Price is RM99 inclusive shipping for Malaysia address. 
1- Pink Paisley 


2- Scattered Flower Abstract
3- Spring Colors
4- Water Painting

List of Government Hospital in Kuala Lumpur

Hospital Kuala Lumpur
Jalan Pahang
50586 Kuala Lumpur
Tel: 03-2615-5555
Fax: 03-2691-1681
http://www.hkl.gov.my/

Produk Baru Di SentuhanBayu : ClearBlue Digital Pregnancy Test Kit

Kami di SentuhanBayu berbangga untuk memperkenalkan produk baru di kedai online kami.
ClearBlue Digital Pregnancy Test.

Produk ini adalah yang tercanggih di pasaran dimana ia bukan sahaja memberitahu yang anda telah mengandung, tetapi beritahu anda umur kandungan anda juga. Menarik, kan?
Pstt, even Fasha Sanda pun guna ni tau ^_^


Untuk Pembelian, Sila KLIK SINI
Penghantaran ke suluruh Malaysia dengan harga RM8 untuk Semenanjung & RM12 ke Sabah, Sarawak