Skip to main content

Kenali Raw Silk Liner

Inilah rupa raw silk liner yang ada di SentuhanBayu. Di buat oleh Cotton Babies, jad tak perlu risau tentang qualitynya. Memang mahal sket tapi berbaloi. Boleh didapati di SentuhanBayu.biz.



Bagusnya guna Raw Silk Liner ialah dia sgt sesuai di guna utk :-
1) baby kulit yg super sensitif, & tak tahan dengan microfleece atau suede cloth. Simple solution. Tak yah nak buang cloth diapers comel2 yg dah dibeli tu .
2) kulit baby tengah ada rash & perlu sapukan ubat kat kulit.
3) prevent naik rash yg disebabkan kulat.
4) lapikkan di CD ketika baby tangah makan ubat antibiotik. Sebabnya, pada masa ni pH kencing lari sikit & memang senang naik rash kalau pakai diapers. Tak kesah la diapers kain ke diapers pakai buang.

Cara guna sama saja mcm guna reusable liner yg lain. Cuma kena ingat , cuci dulu sebelum guna, ya.
Since fabric ni tak boleh guna ngan ganas, manufacturer cadangkan cara cucian hanya cucian tangan. Hmmm, tapi saya pun malas juga nak asing2kan , so saya masukkan jer dalam laundry net. (macam kita cuci bra tu).
Mudahkan?

Popular posts from this blog

Claim your Shopee Voucher in March 2019

Are you eyeing for that Special Edition Cloth Diaper?
Here's your chance to save.
Claim your Shopee voucher& spend it on our Shopee Store

https://shopee.com.my/sentuhanbayu.biz


Prenatal Massage Service by BayuMassage.com

Pregnancy Massage Ads
🌷WHY DO YOU NEED PREGNANCY MASSAGE🌷
Pregnancy Massage provides relief from : 🌹 BackPain 🌹 Achy feet 🌹 Joint Pain 🌹Anxiety & Depression
WHY GET A MASSAGE FROM ME ✅Professional Certified Prenatal Massage Therapist ✅Using only safe oils for expecting Mom. ✅Consult & guide you on how to ease your discomfort during your pregnancy. ✅Feel like a Spa at home with comforting , relaxing music and scents. ✅ Equiped to massage you for postnatal treatment
🌷KENAPA ANDA PERLUKAN URUTAN KETIKA HAMIL🌷 Urutan prenatal dapat membantu mengurangkan: 🌹 Sakit2 belakang 🌹 Sakit Kaki  🌹 Sakit sendi 🌹 Kebimbangan & kemurungan


—————————————-
🌸Book for Prenatal Massage http://bayumassage.wasap.my/
🧕Massage Therapist - Puan LilyAzlan.
Since my home is in Kota Damansara and massage will be done at your home, I’m serving the nearby townships only and the following area Mutiara Damansara, Bandar Utama, Tropicana, Ara Damansara, TTDI, Kelana Jaya, Subang Bestari, Rahman Putra and most PJ area…

Reject cloth diaper - R020

💥Rejects , Bumgenius 4.0 One Size Diaper with Insert RM45💥
For better viewing & detail photos of the insides of the diaper at our Instagram here: https://www.instagram.com/sentuhanbayu/
Or Simply subscribe to our Telegram Channel https://t.me/BayuClothDiaperClub
Normal Price - RM89 ✅We have 1 unit of an old stock of Imported US Bumgenius 4.0 One Size Diaper with insert. Fit 3 to 15kg Baby
✅This item is an old stock only & never been used. Packaging stains only. Its PUL is not cracked as seen in the photos. Stitchings & elastics are still in good conditions. No stains & discoloration.
❎Reject items are not covered with warranty, non returnable & non exchangable. And definitely NOT for fussy buyers. 
✅ Pls quote the Reject Code number for purchase
🚚Shipping is RM8 for WM, RM10 for EM. You may combine ship with other REJECTS items & we’ll charge shipping only once.
📞PM or WhatsApp 0122010911 to purchase. First come first served basis. Thanks😊
#clothdiaperrejects #clothdi…