Skip to main content

Kain Tweet Tweet & Summersong oleh Moda Fabric

:: This post is not in English ::

Salam kepada pembaca blog ni.
Tangan saya ni cukup gatal untuk menjahit 2 minggu lepas setelah 1 minggu break  (hmmm ni luahan dari sew addict ^_^). Jengok di bilik jahit, ada 2 ela kain yang dah lama tersimpan. Jadi apa lagi, panggil Meera sebab mamanya nak ukur. Ni ler gambar kain tu (sorry, gambar ni dr phone je). 1 ela Tweet Tweet by Keiki (Moda fabric) .... memang comel. 1 ela SummerSong.... very nice pink.



Lining kat dalam, saya guna kain IKEA jer yg saya beli masa sale tahun lepas. Dah di potong2, ginilah lebih kurang rupanya. Saya potong 2 set sesiap, since nak buat 2 baju. Tak guna banyak pun.... 1 ela kain IKEA ni dah dapat 2  lining baju yg saya nak buat ni.

Bila dah cantum, macam ni la rupa bentuknya.


Nak tengok dua2 baju yang dah siap ni?



Popular posts from this blog

Instant and Pinless Shawl from Bokitta

These prints are on their way to Malaysia. All are in Maxi version which could cover chest area & solat ready.
 To book yours today, pls email us sentuhanbayu@gmail.com. Stock id limited so first come first serve basis. Price is RM99 inclusive shipping for Malaysia address. 
1- Pink Paisley 


2- Scattered Flower Abstract
3- Spring Colors
4- Water Painting

List of Government Hospital in Kuala Lumpur

Hospital Kuala Lumpur
Jalan Pahang
50586 Kuala Lumpur
Tel: 03-2615-5555
Fax: 03-2691-1681
http://www.hkl.gov.my/

Produk Baru Di SentuhanBayu : ClearBlue Digital Pregnancy Test Kit

Kami di SentuhanBayu berbangga untuk memperkenalkan produk baru di kedai online kami.
ClearBlue Digital Pregnancy Test.

Produk ini adalah yang tercanggih di pasaran dimana ia bukan sahaja memberitahu yang anda telah mengandung, tetapi beritahu anda umur kandungan anda juga. Menarik, kan?
Pstt, even Fasha Sanda pun guna ni tau ^_^


Untuk Pembelian, Sila KLIK SINI
Penghantaran ke suluruh Malaysia dengan harga RM8 untuk Semenanjung & RM12 ke Sabah, Sarawak