Monday, August 1, 2011

Kain Tweet Tweet & Summersong oleh Moda Fabric

:: This post is not in English ::

Salam kepada pembaca blog ni.
Tangan saya ni cukup gatal untuk menjahit 2 minggu lepas setelah 1 minggu break  (hmmm ni luahan dari sew addict ^_^). Jengok di bilik jahit, ada 2 ela kain yang dah lama tersimpan. Jadi apa lagi, panggil Meera sebab mamanya nak ukur. Ni ler gambar kain tu (sorry, gambar ni dr phone je). 1 ela Tweet Tweet by Keiki (Moda fabric) .... memang comel. 1 ela SummerSong.... very nice pink.



Lining kat dalam, saya guna kain IKEA jer yg saya beli masa sale tahun lepas. Dah di potong2, ginilah lebih kurang rupanya. Saya potong 2 set sesiap, since nak buat 2 baju. Tak guna banyak pun.... 1 ela kain IKEA ni dah dapat 2  lining baju yg saya nak buat ni.

Bila dah cantum, macam ni la rupa bentuknya.


Nak tengok dua2 baju yang dah siap ni?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails