Skip to main content

Kain Tweet Tweet & Summersong oleh Moda Fabric

:: This post is not in English ::

Salam kepada pembaca blog ni.
Tangan saya ni cukup gatal untuk menjahit 2 minggu lepas setelah 1 minggu break  (hmmm ni luahan dari sew addict ^_^). Jengok di bilik jahit, ada 2 ela kain yang dah lama tersimpan. Jadi apa lagi, panggil Meera sebab mamanya nak ukur. Ni ler gambar kain tu (sorry, gambar ni dr phone je). 1 ela Tweet Tweet by Keiki (Moda fabric) .... memang comel. 1 ela SummerSong.... very nice pink.



Lining kat dalam, saya guna kain IKEA jer yg saya beli masa sale tahun lepas. Dah di potong2, ginilah lebih kurang rupanya. Saya potong 2 set sesiap, since nak buat 2 baju. Tak guna banyak pun.... 1 ela kain IKEA ni dah dapat 2  lining baju yg saya nak buat ni.

Bila dah cantum, macam ni la rupa bentuknya.


Nak tengok dua2 baju yang dah siap ni?



Popular posts from this blog

Claim your Shopee Voucher in March 2019

Are you eyeing for that Special Edition Cloth Diaper?
Here's your chance to save.
Claim your Shopee voucher& spend it on our Shopee Store

https://shopee.com.my/sentuhanbayu.biz


Salam Ramadhan dari SentuhanBayu.biz

Kami di SentuhanBayu.biz ingin mengucapkan Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa kepada semua pelanggan muslim kami. Semoga kita mendapat keberkatan dariNya. ^_^

Prenatal Massage Service by BayuMassage.com

Pregnancy Massage Ads
🌷WHY DO YOU NEED PREGNANCY MASSAGE🌷
Pregnancy Massage provides relief from : 🌹 BackPain 🌹 Achy feet 🌹 Joint Pain 🌹Anxiety & Depression
WHY GET A MASSAGE FROM ME ✅Professional Certified Prenatal Massage Therapist ✅Using only safe oils for expecting Mom. ✅Consult & guide you on how to ease your discomfort during your pregnancy. ✅Feel like a Spa at home with comforting , relaxing music and scents. ✅ Equiped to massage you for postnatal treatment
🌷KENAPA ANDA PERLUKAN URUTAN KETIKA HAMIL🌷 Urutan prenatal dapat membantu mengurangkan: 🌹 Sakit2 belakang 🌹 Sakit Kaki  🌹 Sakit sendi 🌹 Kebimbangan & kemurungan


—————————————-
🌸Book for Prenatal Massage http://bayumassage.wasap.my/
🧕Massage Therapist - Puan LilyAzlan.
Since my home is in Kota Damansara and massage will be done at your home, I’m serving the nearby townships only and the following area Mutiara Damansara, Bandar Utama, Tropicana, Ara Damansara, TTDI, Kelana Jaya, Subang Bestari, Rahman Putra and most PJ area…