Skip to main content

Apa bestnyer Happy Heinys Cloth Diaper ? By SentuhanBayu.biz

Post kali ni saya nak citer pasal Happy Heinys One Size Pocket Diaper. Untuk pengetahuan, Sentuhanbayu tengah buat sale untuk Happy Heinys & promosi tamat sampai hujung bulan ogos ni sahaja. Normal price RM85, untuk bulan ini sahaja & hanya untuk stok terhad sahaja - Harga Sale RM69.90 sahaja. So , jangan tunggu lelama sebab harga offer macam ni memang tak kan ada lagi tahun ni.



Ciri-ciri yang menarik:
1) Ada laundry tab untuk yang hook & loop closure ( atau nama lain velcro)
2) Sekarang dah ada version snap closure !! Yeay!!

3) Lining guna microfleece yang di buat di USA sana. Memang keles.
4) PUL outer - pun buatan sana juga.
5) Datang dengan 2 penyerap microfibre.
6) Boleh diguna sebagai Swim Diaper juga.


Apa bestnya Happy Heinys
1) Kualiti fabriknya yang tahan lasak. Kenapa saya kata macam tu? Sebabnya ada 2 ke 3 Happy Heinys yg saya beli tu used item. Dan tuan asalnya dah guna untuk baby nya dalam 2 tahun. Lepas tu, saya pula guna dalam 2.5 tahun. Guess what? PULnya tak lekang atau berkedut2 & memang tak bocor. Berbaloi sungguh !! 4 tahun tuuuuu.......

2) Prints yang comel. Sekarang dah ada prints & kaler yang baru. Boleh tengok gambar-gambar kat bawah ni.

3) Pocket yang besar. Memang senang sangat nak suruh bapa-bapa tolong masukkan insert.

4) Microfleece nya lembut, kualiti tinggi, tak cepat ada build-up  & tak cepat rosak. Part yang tak cepat build up tu yg paling best. Jimat masa tak yah lah selalu stripwash. Setakat ni dari mula pakai Happy Heinys, memang saya tak pernah stripwash pun. Tak de leaking ^_^

5) Saya penggemar velcro style ni. Dan yang bestnya, velcronya masih melekat dengan baik untuk diapers yg dah diguna 4 tahun tu (refer point 1).

6) Since dia ni one size, boleh guna dari baby sampai lah ni umur anak saya dah nak 3 tahun. Cuma skang ni anak saya pakai untuk masa tido je. Betapalah jimat.

Hmmm, kalau nak di listkan semua kat sini banyak juga yer. Jadi setakat ni sajalah.

** Ini adalah pendapat peribadi & pengalaman saya yang saya kongsikan bersama

.

Popular posts from this blog

Prenatal Massage Service by BayuMassage.com

Pregnancy Massage Ads 🌷 WHY DO YOU NEED PREGNANCY MASSAGE 🌷 Pregnancy Massage provides relief from : 🌹 BackPain 🌹 Achy feet 🌹 Joint Pain 🌹 Anxiety & Depression WHY GET A MASSAGE FROM ME ✅ Professional Certified Prenatal Massage Therapist ✅ Using only safe oils for expecting Mom. ✅ Consult & guide you on how to ease your discomfort during your pregnancy. ✅ Feel like a Spa at home with comforting , relaxing music and scents. ✅ Equiped to massage you for postnatal treatment 🌷 KENAPA ANDA PERLUKAN URUTAN KETIKA HAMIL 🌷 Urutan prenatal dapat membantu mengurangkan: 🌹 Sakit2 belakang 🌹 Sakit Kaki  🌹 Sakit sendi 🌹 Kebimbangan & kemurungan —————————————- 🌸 Book for Prenatal Massage http://bayumassage.wasap.my/ 🧕 Massage Therapist - Puan LilyAzlan. Since my home is in Kota Damansara and massage will be done at your home, I’m serving the nearby townships only and the following area Mutiara Damans

Reject cloth diaper - R020

💥 Rejects , Bumgenius 4.0 One Size Diaper with Insert RM45 💥 For better viewing & detail photos of the insides of the diaper at our Instagram here: https://www.instagram.com/sentuhanbayu/ Or Simply subscribe to our Telegram Channel https://t.me/BayuClothDiaperClub Normal Price - RM89 ✅ We have 1 unit of an old stock of Imported US Bumgenius 4.0 One Size Diaper with insert. Fit 3 to 15kg Baby ✅ This item is an old stock only & never been used. Packaging stains only. Its PUL is not cracked as seen in the photos. Stitchings & elastics are still in good conditions. No stains & discoloration. ❎ Reject items are not covered with warranty, non returnable & non exchangable. And definitely NOT for fussy buyers.  ✅ Pls quote the Reject Code number for purchase 🚚 Shipping is RM8 for WM, RM10 for EM. You may combine ship with other REJECTS items & we’ll charge shipping only once. 📞 PM or WhatsApp 0122010911 to purchase. First com

Claim your Shopee Voucher in March 2019

Are you eyeing for that Special Edition Cloth Diaper? Here's your chance to save. Claim your Shopee voucher& spend it on our Shopee Store https://shopee.com.my/sentuhanbayu.biz