Skip to main content

Apa bestnyer Happy Heinys Cloth Diaper ? By SentuhanBayu.biz

Post kali ni saya nak citer pasal Happy Heinys One Size Pocket Diaper. Untuk pengetahuan, Sentuhanbayu tengah buat sale untuk Happy Heinys & promosi tamat sampai hujung bulan ogos ni sahaja. Normal price RM85, untuk bulan ini sahaja & hanya untuk stok terhad sahaja - Harga Sale RM69.90 sahaja. So , jangan tunggu lelama sebab harga offer macam ni memang tak kan ada lagi tahun ni.



Ciri-ciri yang menarik:
1) Ada laundry tab untuk yang hook & loop closure ( atau nama lain velcro)
2) Sekarang dah ada version snap closure !! Yeay!!

3) Lining guna microfleece yang di buat di USA sana. Memang keles.
4) PUL outer - pun buatan sana juga.
5) Datang dengan 2 penyerap microfibre.
6) Boleh diguna sebagai Swim Diaper juga.


Apa bestnya Happy Heinys
1) Kualiti fabriknya yang tahan lasak. Kenapa saya kata macam tu? Sebabnya ada 2 ke 3 Happy Heinys yg saya beli tu used item. Dan tuan asalnya dah guna untuk baby nya dalam 2 tahun. Lepas tu, saya pula guna dalam 2.5 tahun. Guess what? PULnya tak lekang atau berkedut2 & memang tak bocor. Berbaloi sungguh !! 4 tahun tuuuuu.......

2) Prints yang comel. Sekarang dah ada prints & kaler yang baru. Boleh tengok gambar-gambar kat bawah ni.

3) Pocket yang besar. Memang senang sangat nak suruh bapa-bapa tolong masukkan insert.

4) Microfleece nya lembut, kualiti tinggi, tak cepat ada build-up  & tak cepat rosak. Part yang tak cepat build up tu yg paling best. Jimat masa tak yah lah selalu stripwash. Setakat ni dari mula pakai Happy Heinys, memang saya tak pernah stripwash pun. Tak de leaking ^_^

5) Saya penggemar velcro style ni. Dan yang bestnya, velcronya masih melekat dengan baik untuk diapers yg dah diguna 4 tahun tu (refer point 1).

6) Since dia ni one size, boleh guna dari baby sampai lah ni umur anak saya dah nak 3 tahun. Cuma skang ni anak saya pakai untuk masa tido je. Betapalah jimat.

Hmmm, kalau nak di listkan semua kat sini banyak juga yer. Jadi setakat ni sajalah.

** Ini adalah pendapat peribadi & pengalaman saya yang saya kongsikan bersama

.

Popular posts from this blog

Instant and Pinless Shawl from Bokitta

These prints are on their way to Malaysia. All are in Maxi version which could cover chest area & solat ready.
 To book yours today, pls email us sentuhanbayu@gmail.com. Stock id limited so first come first serve basis. Price is RM99 inclusive shipping for Malaysia address. 
1- Pink Paisley 


2- Scattered Flower Abstract
3- Spring Colors
4- Water Painting

List of Government Hospital in Kuala Lumpur

Hospital Kuala Lumpur
Jalan Pahang
50586 Kuala Lumpur
Tel: 03-2615-5555
Fax: 03-2691-1681
http://www.hkl.gov.my/

Produk Baru Di SentuhanBayu : ClearBlue Digital Pregnancy Test Kit

Kami di SentuhanBayu berbangga untuk memperkenalkan produk baru di kedai online kami.
ClearBlue Digital Pregnancy Test.

Produk ini adalah yang tercanggih di pasaran dimana ia bukan sahaja memberitahu yang anda telah mengandung, tetapi beritahu anda umur kandungan anda juga. Menarik, kan?
Pstt, even Fasha Sanda pun guna ni tau ^_^


Untuk Pembelian, Sila KLIK SINI
Penghantaran ke suluruh Malaysia dengan harga RM8 untuk Semenanjung & RM12 ke Sabah, Sarawak