Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2007

wedding photo lagi

Wedding photo

LIMA 2007

Sukhoi yg menjadi tarikan LIMA2007 . Memang teruja betul tengok Sukhoi in action. Yg buat lagi teruja tu sebab yg buat show tu pilot kita, bukan dr rusia. Tak rugi pergi ke LIMA. Rasanyer kalau rajin, 2009 pun nak pergi lagi heheeheheh (provided Syg manja tu bawak manja ler)

Fire! Fire! Fire??!!

Masa ni Manja baru nak makan roti naan, tetiba ada 2 truck bomba lalu and stop kat depan best star hotel. Pastu yg bermotor pulak sampai. Intai2 gak, tp tak nampak pun asap ker apa. Rupa2nyer ada shortcircuit jer. Tak der api watsoever. Chitt!!! Ingatkan 1 hotel nak terbakar.

Best Star Hotel

Ni view dari tingkat bilik. Boleh tahan cantiknyer Pantai Cenang ni :)

Accident Happens

Ni accident depan hotel. hmmm tu tak termasuk lagi parahuters yg buat terjunan mati 3 org. 2 pompuan, 1 laki. Yg cedera ada dlm 11 org. Menurut berita, angin kuat. Err, tp part kerete berdua yg accident ni tak rasa pasal angin kuat. Lebih kepada kepala angin yg kuat heheheh

Welcome to Langkawi

Selamat juga sampai ke Langkawi. This time around, manja tak nak tengok pinggan & periuk lagi. Manja nak ke pantai.... yippeee!!!!